its just hard to fall, even if i want to!

Hej allesammans! :)
Vet att det vart en liten tystnad just nu men men..
Fick 2 läsar frågor som jag tänkte svara på..




Hoppas ni ser iaf! Första frågan är från Annie.
It's not hard to fall, when you float like a cannonball. Jag älskar Damien Rice. Tycker det är synd att så få vet om honom. Lyssnat länge?

Vad är det för beslut?

Sv:
Hej Annie! Väldigt synd att inte så många vet om honom men det vet knappt jag heller! Min bror sjöng låten Cannonball på hans skolkonsert och det är den ända låten jag hört! :) Men bralåt!
Här är länken om ni vill höra min bror sjunga Cannonball; http://sollebrunnmusik.wikispaces.com/file/view/17-Cannonball.mp3
Är otroligt stolt över miin bror :)

Andra frågan är ifrån Sabrina.

Vad för beslut, angående vad alltså? lycka till i vilket fall som helst!

Sv:
Tack så mycket! Jo, det beslutet kommer nu.. Jag har under en tid haft ont i ryggen som ni säkert vet om ni läst tidigare inlägg och nu har jagt vart hos läkaren och sjukgymnasten som tillsammans kunnat sätta en diagnos.. Mitt ledband i ryggen har töjts ut lite och gjort att diskarna har bildat "bubblor" typ som skaver på benmärgens benhinna vilket skapat en inflammation.. Så just nu går jag hos sjukgymnast och har mycket egna övningar! Beslutet var då att jag kommer tyvärr inte kunna vara kvar hos Camilla! Vilket är oerhört synd då det var en stor chans för mig! Men förhoppningsvis så löser sig allt. Det viktigaste för mig just nu är att bli frisk iallafall och inte ha ont. Då smärtan funnits hos mig i ca 3 månader!

menmen.. nu ska jag hämta pizza med bror min.. Så vi hörs senare..




PUSS PÅ ER ♥


And love told me to lie

Ögonen går just nu i kors och magen kurrar i takt med det ständiga tjattret från min syster och hennes 2 kompisar!
Jag samlar vuxen poäng just nu och tvättar! Kan verkligen behövas eftersom alla kläder är smutsiga! Men det kanske kan bli en ny trend? Smutsiga kläder?? Njaae, inget jag kommer köra på..

Imorgon 09.00 är det äntligen läkarbesök. Får se vad dom säger men har med mina vänner under helgen fått fram ett viktigt beslut, fast varje sekung tvekar man igen.
Men eftersom jag inte har något vettigt att skriva och kameran är död så inga nya bilder kommer upp så hjälper jag mamma med maten istället!




PUSS PÅ ER ♥


just like every cowboy sing a sad sad song...

every rose has its torn!

Sitter just nu i Fia och Sebbes lägenhet! Fia och Sebbe är på jobbet och vid 4 typ ska jag åka emot Norrköping för att möta fia efter jobbet och kolla ut de sista julklapparna! :)
Måste erkänna att jag älskar min fia, maaaassssaaa! Måste också erkänna att östgötatrafiken är myyyyyycket sämre än västtrafik! så 1 - 0 till västtrafik, GRATTIS!

Igår var vi och åt hos Sebbes föräldrar och syster. Jätte god mat och urgullig familj! Och ikväll kommer Sabbah, Rasmus och kanske evan ( sebbes lillasyster ) hit så blir super mysigt ju! 

Imorgon går bussen hem, lika tråkig som vanligt med på onsdag är det äntligen läkartid... (redan?!?!)  Men bättre sent än aldrig?  
Så när jag kommer hem så får ni bilder från helgen, eftersom jag inte har min kamera med mig här..



gamal bild från fias dator från en av våra alla utgångar :D




PUSS PÅ ER ♥

my darling baby

Hallå!

Jag lever, jag lovar... Jag körde bara impulsresa till Linköping med underbara Fia! 
Igår var utekväll.. Först platens där Jarleen spelade och sedan vidare till Pitch som vanligt ;) Där vi hade sjukt kul tills den sista kvarten så en idiotkille inte fattar att nej jag vill inte dansa med dig, du är ful och äcklig! :P

Menmen, sitter just nu hos simon efter vår vanliga tradition söndagsfrukost :)
ska vidare till fia och sebbe senare när Fia slutat! Så vi hörs.. blir bättre update igen när jag kommer hem :D 




PUSS PÅ ER ♥

Bättre sent än aldrig?

Woooop!
Första inlägget för idag dåå.. Vart fullt upp idag fast ändå inte?!

Dagen bärjade kl.09.00 med frukost och sedan ut i stallet för att släppa ut alla hästar och mocka+göra foder till min lillking! Och kl.10.00 inställde jag mig hos min kära farmor Alice för tunnbrödsbakande. För er som inte vet så är min farmor den bästa som finns på att göra bröd av alla sorter, fick även idag veta att hon började jobba på bageri när hon var 15, SAT WHAT?! :) haha inte konstigt att hon är en jävel på att baka den där tanten!

Runt 1 var vi klara iaf och sedan dess har jag ätit lite och började kolla på en film då jag såg genom fönstret att fölisarna busade så haffade kameran och sprang ut.. Tyvärr så tyckte dom det var roligare att kolla på mig än busa men lite söta bilder fick jag! :D Så nu bjuds det på bilder på lite allt möjligt av vad stallet har att erbjuda typ ;)



Shira aka Pinglan - 00


Edla - 06








Alpha - 96


Alpha


Kavat


Kavat - Kringla f.-10


Kavat - Kringla



Kavat

Kringla - Kavat




Menmen, nu ska jag åka och handla eftersom jag ska vara duktig dotter idag igen och laga mat :) Så vi hörs nog senare..




PUSS PÅ ER ♥


O M G

jag gjorde det, jag gjorde det!
jag klippte av mig håret... för 3e gången :)

Ja, nu sitter pagen på plats! SKÖNT

Maten blev förövrigt jätte god, vilken underbar kock jag är! haha..
Just nu sitter jag och min syster Lovisa och spårar, TOTALT! så ska fortsätta med det så hörs vi imorgon, men först: BILDER!




ris och kyckling/currygryta m. räkor och röd paprika


jag ljuger inte, nu är det borta :D




PUSS PÅ ER ♥


Totally change

Nu har jag vart en duktig dotter igen och vart och handlat och just nu står vattnet på plattan och jag väntar på att det ska koka så jag kan börja göra riset!
Alltså, jag lagar mat åt familjen idag IGEN :) klappklapp kanin!
Idag bjuds det på ris och kyckling/currygryta med räkor och rödpaprika! Vilket typ är min favoriträtt när mammsen gör den men idag är det jag som ska ge mig på den.. Ska bli spännande!

Idag blir det förövrigt en helvändning också.. Kommer klippa av mig håret igen, IIIIH! Pagen kommer alltså tillbaka. Sedan ska jag färga ögonfransarna, får se om jag vågar mig på ögonbrynen och sedan bara ta hand om mig ikväll.. Ansikstskrubb, lite brunutansol kanske eftersom jag aldrig pallrar mitt feta arsle ner till solariumet.
Ja, vi får alltså se vad det bjuder på! Ska försöka ta före och efter kort om jag kommer ihåg :) Men nu ska jag hålla koll på maten så jag inte bränner något (a)




PUSS PÅ ER ♥


I will allways love you!

Igår så stack jag till Marielle på kvällen för lite skitsnack och mys med henne!
Så hann inte slänga in några collage på min älskade Cabbarét men nu har jag slängt ihop dom lite snabbt.. De är alltså från när vi var och terrängtränade i Hermanstorp för Martin en gång.. Cabbarét som annars var urusel på att lyfta på benen lyfta så det stog härliga till när vi hoppade terräng och han tyckte det var SUPER kul! :D

Så här har ni dom!









såå, det var dom! :) Eftersom jag är hemma nu så kommer det nog bli mycket nostalgibilder och nostalgiinlägg eftersom jag har massa gamla bilder att bjuda på! Men det var allt för nu.. Hörs senare




PUSS PÅ ER ♥


then roll on the floor and laugh your ass off. I dont care

För er som vill se lilla cabb hoppa så bjuder jag nu på 2 filmer, 1 från träning och 1 från tävling :) Och ni kommer ganska snabbt inse att han var ingen hopphäst men han tyckte det var kul iaf! :) Tänke bjuda på lite terrängträningsbilder senare..












PUSS PÅ ER ♥


Well Hello my old friend...

Hej igen :)
Efter en trevlig helg i Linköping och en helvetes dag med massa tåg så är jag hemma.. Eller jag kom hem igår faktist, men var helt slut så somnade tidigt!
Helgen har givit mig 2 utlästa böcker ( tack SJ ), massa skratt, god mat och kärlek så det räcker för ett tag framöver!

Och nu när jag fått igång kameran var ju planen att jag ska ta massa kort så ni kan få se vad som händer men det är klart man inte gör det ;) haha! Är inte lika mycket storbloggare som fia som tar kort på ALLT!! typ; Hej bloggen, såhär ser jag ut när jag går upp, Hej bloggen, vilka kläder ska jag ha idag?, Hej bloggen, hur ska jag sminka mig, Hej bloggen. Såhär blev sminket, Hej bloggen, Såhär blev håret osv osv osv.. Inte att klaga på, för det är mycket update och roliga bilder? haha!


Men har iallafall klippt ihop ett litet kollage med de bilder som blev i helgen, nämligen bilder på mig! HURRA och njut så hörs vi..







PUSS PÅ ER ♥


Hello bitches

Just nu sitter jag i Simons lägenhet och lyssnar  på bra musik och dricker gott vin! Urmysigt!

Igår ankom jag till Linköping, en halvtimme sent eftersom tågen är så prima på att hålla tider! Fick stå 1 timme i Nässjö istället för att bara vänta en halvtimme, STOR skillnad :)
Igår var det utgång till Pitch Black i Linköping som vanligt :) Absoluta favoritstället.. Och det är även till Pitch vi drar ikväll. Väntar just nu på fia ska komma hem från jobbet så jag då får veta planerana! :D
Är ruskigt taggad för ikväll kör vi aaaaaalll in! 

Dagen har spenderats hos Simon med filmmys, extremt god mat och oerhört trevligt sällskap i form av simon han själv! Har saknat den snubben!! :)

Annars har jag faktist inte så mycket att berätta just nu :D
Men som vanligt hörs vi alltid senare ;)





PUSS PÅ ER ♥

Nostalgi

ÅÅÅÅÅÅH, ni måste se!
Hittade gamla bilder på Cabbarét från en hopptävling i Kungsbacka.. Så söt var han som hopphäst!









happy face

Hej på er :)
Idag har det vart julshopping faktist i Trollhättan med älskade Marielle och lilla Melissa!
Hittade julklapp till Fia och syster!!

Har också hittat en sladd till min kameraladdare nu, hur awesome är inte det?!
Äntligen kan det komma upp lite bilder här på bloggen, nya fräscha bilder! :D
Är super taggad! Ikväll är det konsert på Sollebrunns skola kl 7 där bror ska sjunga! :) Sedan åker jag vidare till Marielle och Melissa igen för mys ikväll, som vi även hade igår kväll :P haha, inser faktist nu hur mycket jag saknar henne.. Varför flyttade jag ifrån henne?

I helgen blir det Linköping, har inte vart där på 2 veckor nu, får abstinens typ.... Men har hittat 2 julklappar till Fia och en av dom är välbehövlig och jag tror hon kommer tycka om den! :D

Menmen, ska kolla igenom min kamera nu och se vad jag har för smaskigt på den som jag kanske senare kan bjuda på.. Så vi hörs!




PUSS PÅ ER ♥


I will allways love it!

Hallååå!
Gick super hos tandläkaren, allt var bra.. Exakt som förra året! Varför går man dit egentligen? Rutinkoll är ju alltid bra men det känn så onödigt, man kan ju bara gå dit om man känner att man har problem? Tycker jag iaf!

Någon jag känner att jag måste dela med mig av är en kär vän till mig, Eric Deegardt. En underbar människa och sååååååå rolig! Han har de senaste dagarna legat 1a på topplistan på blogg.se och det är han värd!
Tycker absolut att ni ska kika in hans blogg, det är värt besväret! ( Klicka på hans namn för att komma till hans blogg)




Annars har jag inte så mycket mer att berätta om, stannade förbi mormor och morfar efter tandläkaren för en hel del skitsnack! Kul...
Nu ska jag snart ut och sitta lite på King och Gig.. Eller ah så fort dom kommit in! Så vi hörs som vanligt senare..




PUSS PÅ ER ♥


Hej mitt vinterland

God Morgon :)

Jag har just nu i skrivande stund faktist vart vaken i 2 h ungefär så tro inte att jag är en sådan latmask som sover länge, nejnej!
Jag har redan vart ute i stallet och släppt ut hästarna och idag var andra dagen som fölen inte var hos sina mammor på morgonen. Ojojoj, vad dom vill ut då! haha så nu börjar uppfostringsfasen när man måste säga till dom att inte sticka iväg, inte försöka bita en och inte knö så förbaskat.... Men söta är dom :) Får försöka ta tummen ur baken och fota hästarna någon dag! :)

Kl. 12.00 ska jag infinna mig hos min tandläkare i Sollebrunn, Pavel Horal ?! tror jag han heter.. Jag har inte tandläkarskräck men kan inte påstå att jag anser det vara ett nöje att gå till tandläkaren?! Hur har ni det?

Skräck eller Nöje??

Annars idag sker ingenting som vanligt ;) haha! Ska väl kolla på de senaste avsnitten av Gossip Girl och One tree hill! :D

Menmen, dags att fräsha till sig så hörs vi senare...




PUSS PÅ ER ♥


GO GO GO

Nu drar jag mig till crosstrainern och sätter på en bra film och bränner lite fett!
Eftersom jag annars inte rör på mig något nu när jag är hemma men fortfarande äter lika mycket som förut. INGEN BRA KOMBO! tro mig ;)

Menmen, vi hörs nog senare!
Men först en bild på min älskade King :D








PUSS PÅ ER ♥


When I come home, they be so damn proud of me!

Jag sitter i Sollebrunns vinterland någonstans i västra götaland och är hemma hos mamma och pappa för att vila upp ryggen, gå till läkaren och få något emot ryggen och helt enkelt läka!
Efter samtal hit och dit osv så går det inte speciellt mycket framåt. Läkartid den 22 dec? Nejnejnej, det funkar inte men säger man så så säger dom bara att det måste funka! NEJ!

Har haft en sådan bloggtorka sååå länge att jag vet inte vad! Har läst alla de bloggar jag följer och bara velat blogga men har verkligen inte haft något att blogga om, alla dagar ser ju likadana ut.. Det gör dom lite nu med men inte jätte mycket ;) Ska iaf vara hemma under december månad och sedan hoppas vi att ryggen håller!

King är jätte duktig! Han trivs hemma fast tycker inte om att gå i hagen hela dagen, runt lunch brukar han ställa sig vid grinden och vill komma in! haha!! Första dagen han kom ut i hagen blev han jätte rädd när alla hästar ville komma fram och hälsa så han sprang därifrån, min lilla sötnos!

Aja, körkortet är i hamn nu iallafall för er som inte redan visste det! OTROLIGT SKÖNT!
så varje helg efter körkortet har jag faktist spenderat i Linköping hos min älskade Fia ♥

menmen, hade tänkt snylta på systers systemkamera någondag och ta massa kort på fölisarna, king osv så hang on så kommer det!
Nu ska jag fortsätta att göra inget alls så vi hörs efter det! ;)




PUSS PÅ ER ♥


RSS 2.0