Delade känslor!

God dag!

Idag har jag bara legat ner och bläää! 1 cider typ och jag blir bakis som fan. :S Vad har hänt med mig?
Hade iofs en jätte trevlig kväll igår. Tack alla och tack Martin. Hade en mysig natt med (a) Tack du "stallpojken" ! :D

Snart kommer mammsen min, om 2 timmar vill säga. Då ska vi till stallet och packa och rida och putsa på min lilla prins :) Tävling imorgon ju. JÄTTE nervös faktist. Men kan programmen nu. Märkte ju att jag ridit dom förut så var bara att fräscha upp minnet :)

Men imorgon blir det hemfärd och det är somsagt med delade känslor. En stor del av mig vill bara kvar här men jag vill ändå hem. Men blir att åka tillbaka om 3 veckor antagligen och sedan så flyttar jag nog hit om ett år, efter skolan. Vågar man det? Får väl hoppas på att få jobb här först. Men men, usch jag vill men ändå inte! Kommer sakna några här iallafall.

Men nu ska jag lägga mig och vila för jag är JÄTTE trött. Men först ska jag lätta upp bloggen med ännu en hästbild :D
Ställ er upp och jubla!




Cabbarét min prins <3
over and out

Svettigt!

God middag!

Nyss hem kommen från stallet :)
Det var mulet ute och så blåste det så jag tänkte att visst nu är det ju inte så mycket djur ute så det går nog att rida. För cabb är ju så himla känslig i huden. Och vädret höll sig svalt fram tills jag skulle rida och då kom värmen igen och alla djur så det gick la sådär.

Sedan cyklade jag ner till handlarn för att köpa gumitugg och träffade Emelie och Pillan i kurn så stannade och snackade skit lite och blev lite grinig.
åååh!
Men hoppas kvällen går i mina planer för då komme jag lea lyckligt länge :D haha hoppas hoppas och tummarna hålls (y). haha

Jag kan verligen inte få dg ur huvudet! You drive me crazy!

over and out

Jag orkar seriöst inte mer!

God kväll :)

Jag orkar inte vara kvar, alla är seriöst falska! Även de jag trodde jag kunde lita på.
Ta mig här ifrån :(

Gråter mig till sömns och bara väntar tills jag får åka hem men ändå vill jag vara kvar. Vem är anledningen? Jo anledningen till att jag vill vara kvar är anledningen till att jag gråter mig till sömns, jag orkar inte!
Ge mig någon jag kan lita på!

Idag har jag bara legat inne i soffan, vat för varmt för att göra något alls. Och nu ska jag till mina falska "vänner" så usch vad kul jag ska ha :D Sätta på det falska leendet och låtsas att jag är lika falsk som dom!
Jag orkar inte med er! Men nu har jag vunnit. och tillåt mig att skratta elakt! hahahahahahahaha!

Imorgon blir det upp med tuppen och rida och träna och kanske börja plugga prgramen jag ska rida. Men jag har ju den bästa hästskötaren :D
GAAAAH!
You drive me crazy!

over and out

Ibland blir jag bara så trött på er!

God Kväll!

Gaaah säger jag bara!!
Ibland känner jag bara inte för folk? Och borde inte det vara OK ? Ibland vill jag bara ha några få folk och ha trevligt men det är tydligen inte OK. Och om inte alla kan komma så kan tydligen ingen komma!!!!!
GAAAAH, jag blir så trött på det här folket. Aldrig blir dom nöjda. Och jag har saknat detta stället?
VARFÖR har jag gjort det undrar jag? Alltid ett ända jävla stort bråk och nu sitter Mattis och Thomas och bråkar bredvid mig!
Just nu är jag glad att jag åker hem på söndag, till mina riktiga vänner.

Jag saknar er vänner och ni som är träffade vet nog om det. <3

Kvällen blev ju inte riktigt som planerat men men, jag får väl ligga ensam hemma själv för just nu orkar jag faktsit inte med någon!
Ursäkta gnället, men ibland måste man.

Men vi ses snart!

over and out

Sol, härliga sol!

God väldigt sen kväll/ väldigt tidig morgon.

Usch så mycke jag gjort det senaste men ändå så lite. Har ridit och bara vart vid sjön :D men ojojoj, så mysigt.
Trivs verkligen här uppe vissa dagar och jag vill aldrig åka hem och vissa dagar önskar jag att jag aldrig kom.
Men så är det väl ungefär med allt?

Dålig på att uppdatera är jag med men ni får en liten då och då :P
Kamera sladden är som sagt hemma och mitt minneskort har gått sönder = väldigt arg karin! GARANTI hoppas jag det står på räkningen.

Vid 4 åker Sara, Keith, Wilma, Ebba, Sofia och Fredrik till Legoland, Danmark så är ensam hemma i huset i 3 dagar. Ska bli spännande och se vad som händer då, hoppas på de bästa på hål tummarna för mig (y). Tävling på söndag och jag är SJUKT nervös vilket är första gången på riktigt länge men ska bli kul att tävla igen. :D

Imorgon blir det nog stranden lite till och ååååh så mysigt. Jag ska var huslig och göra pastasallad, så hoppas ni gillar´t :D haha ^^

Och usch så trött jag är men ändå kan jag inte sova? Har vart så några nätter nu, varför? Hoppas iaf på att någon håller mig sällskap i sängen imorgon och vi får hoppas på bättre sömn då.

Men imorgon blir det sovmorgon, äntligen och nu blir det film.
Men först slänger jag upp en hästbild och ursäkta men det är det ända jag har att bjuda på just nu.




over and out

RSS 2.0