I can´t see clearly

snö, maaaassa blåst, fruktandsvärt ont i ryggen... Kan dagen bli värre?!

Igår så ville mitt internet inte samarbeta med mig heller! Jag undrar vad det vill mig egentligen?!

Menmen, klarade körkorsteorin igår, införskaffade mig en ny mascara som vibrerar (hur tuff är inte det egentligen? :P) och mättade min shoppingkänsla ;D önskar bara man hade haft liiiiite mer pengar men dom kommer i slutet av veckan ;) menmen, eskilstuna är väl inte direkt något att hurra för ;) men bättre än malmköping iallafall! :D haha.

Igår kom klara, en av camillas fd. hästskötare hit och hon åker imorgon men det är skönt ändå att få lite hjälp med allt för det går ju sååååå mycket fortare då än när 2 handikappade människor ska göra det! :D haha!!
Ikväll kommer förhoppningsvis Gustav också, camillas bögkompis! Så ska han rida lite hästar, kan bli mycket intressant. Men han har inte hört av sig så vi håller tummarna på att han gör det och att han kommer.. 

Menmen, ska fortsätta kolla one tree hill eftersom jag som vanligt inte har något intressant att skriva om.. men bjuder först på två bilder från igår.. I´M FUCKING AWESOOOME! 










PUSS PÅ ER ♥

God morgon! Idag inviger jag mina termobyx...

God morgon! Idag inviger jag mina termobyxor för fy fan vad kallt det är!


2 school for cool

Heeej :)

Usch vad mitt internet har jävlats med mig nu i eftermiddag.. Har vart anslutet men ändå vill det inte funka? Blir GALEN av det..
Men nu verkar det funka helt okej :D
Jag har faktist hunnit plugga en del, städa rummet, tvätta och nu står handtvätt av 3 tröjor på schemat!
Jag har faktist också hunnit fixa filmer på Kakan från kvaliten.. Mest dressyr och lite löshoppning.. Ni kommer se vilken skillnad det har blivit på han! Väldigt stolt faktist för det är till stor del min förtjänst eftersom enbart jag har ridit han sedan dess ;) Även film på Keramik fast enbart hoppningen då Camilla spolat över det andra :(
Nu kommer också filmer på Putte och Nalle (Don Gayble och Octavius) som är till salu!



Mr Brown E "Kakan"
som sagt liiiiiiiite skillnad! eller?



Keramik
lilla skruttan, hon var så duktig tycker jag faktist!
(för övrigt var hon 2a i sin första dressyrtävling idag på 64%, LB)



Octavius "Nalle"




Don Gayble "Putte"

Men ska sätta fart med allt igen.. Så vi hörs förhoppningsvis senare!




PUSS PÅ ER

Det går bra nu?

haha, efter en lång blogg torka så känns det som att inläggen kommer börja rulla in!

För er hästintresserade så har jag info om lite nya saluhästar vi har i stallet.. Filmer finns klara men inte utlagda på internet så kommer inte åt dom än men håll koll på hemsidan så kommer det nog snart upp.. 
De som finns till salu är:

  • Oceanos - 06 Okeanos - Rex. Skimmel, 174 cm. Kvalad till Flyinge med 8,84 eller något.. Gick inte Flyinge då ägaren planerade att ha kvar honom och vi ville spara honom eftersom han är så stor och vi ville då att han skulle få vila sin stora kropp och satsa på han som 5åring.. Men en otroligt fin häst men mycket utvecklingspotential.
  • Don Gayble - 05 Don Charly - Rex. Svettfux. Otroligt fin häst, som har MYCKET stor utvecklings potential. Lätt riden häst med mycket kroppsmassa.. Min favorit i stallet just nu faktist :D Har gått championat, bruksprov osv men vet ej resultat.
  • Akustik - 98. Brun startklar LA - MSVB.
  • Octavius - 01 Eighty Eight Keys xx - Falleur Brun. Vinster tom MSVA startad Prix St. George, kan alla Grand Prix rörelser. En mycket bra läromästare som jag p ca 2 månader lärt mig att rida piruetter, piaff, passage, galoppombyten i serier..

Hör av er om någon av dom låter intressant så får ni reda på priser osv.. Annars kolla hemsidan för mer info. (klicka på "hemsidan" för att komma till den)

För vidare info kan jag säga att inom en snar framtid både skriver och kör jag upp och denna dagen var planerad till att städa rummet och plugga och inget av det har jag kommit igång med.. SUCK! varför är det så svårt att komma igång med sånt? JO, det finns massa one tree hill avsnitt att kolla på! 
Men får snart ta mig i kragen och komma igång.. Bara ett avsnitt till.... eller två ;)

Men vi hörs senare.. Får försöka ta lite före och efter bilder på rummet för en gångs skull som jag sagt fleeeeera gånger förut, så håll tummarna så kommer det kanske... 




PUSS PÅ ER ♥

Its just a second of a lifetime


HAAAALLLÅÅÅÅ :D
efter ett tag med en bloggtorka vilket gjorde en bloggpaus så är jag nu tillbaka.. Tillbaka för att stanna hopaps jag! ;)
Men det är bara det att alla mina dagar ser likadana ut så vad ska man skriva? Jag gör ju inget annat efter jobbet, jag gör exakt samma saker varje dag: Jag mockar, jag rider/longerar, jag borstar hästar, jag släpper ut hästar, jag tar in hästar osv osv.. Ibland känns det faktist meningslöst att blogga för det är ju samma jävla sak dag ut och dag in.. Tycker inte nu det? :)

Men nu kröp det i fingrarna på mig faktist! Och nu blir mamma nöjd igen.. Hon snackar om det hela tiden att jag ska blogga, blogga, blogga! Så mamma, här kommer jag igen! The bitch is back!

En liten uppdatering på läget är att jag har överansträngt mig vilket lett till en inflammation i ryggen, eller rättare sagt mellan skulderbladen så jag får inte lyfta armarna utåt sidorna, bakåt eller framåt över axelhöjd.. Jag är handikappad helt enkelt.. Så alla hästar longeras just nu varje dag för att hållas igång eftersom jag har ridförbud.. Jag behandlas med ultraljud och laser men har faktist inte gett något resultat än och just nu har jag ont, ruskigt ont faktist! Men får hoppas att det blir bättre snart.. 
Camilla har fortfarande nackkrage men hjälper till så gått det går! Stefan, Carl och Anki har blivit hästskötare och mockar och gör allt jag och Camilla inte kan göra så jag sääänder många goda tankar till dom! :D

Ni ska få lite uppdatering på hästarna också! Här kommer 2 filmer på Kakan och King och det är jag som rider såklart! SE OCH NJUT...



Mr Brown E "Kakan"




SB King Rascal "King"



Men vi hörs senare! Så.....




PUSS PÅ ER ♥

RSS 2.0